Sejlerskole 2017

Prisen for at deltage i kurser på sejlerskole i 2017 er 1100 kr. hvis man er medlem af Brejning Båd Klub.

Hvis man IKKE ER MEDLEM af Brejning Båd Klub er prisen minimum 1800 kr.

Aktivitetsoversigt 2017

Hvis du gerne vil udskrive aktivitetsoversigten, så kan du hente den herunder:

Aktivitetskalender_2017_01.pdf

Sct Hans aften

Kære medlemmer.

Det ville glæde os at se jer fredag den 23 juni,til en hyggelig aften. Vi har indkøbt kul til grillen,så i er naturligvis velkommen til selv at grille og spise jeres medbragte mad, der vil også være mulighed for køb af  øl og vand.

Pandekagehuset vil også være på pladsen med små lækkerier.

Vi tænder bålet kl ca 21.00 og aftens båltaler vil i år være Dan Skjerning formand for børne- og familieudvalget i Vejle amt, herefter synger vi midsommersangen på en forhåbenlig smuk aften i selskab med en masse glade menesker.

Så vel mødt til jer alle.

Hilsen aktivitetstudvalget i BBK

Sejlsportsligaen J70 kommer nu til Brejning

Det er med stor glæde at vi har fået lov til at afvikle kapsejlads for
Sejlsportsligaen J70 i Brejning
1. division 17.-18. juni 2017.
2. division 24.-25. juni 2017.

Alle der har lyst til at være med til at løfte stævnet (hjælper) er velkommen til at kontakte Claus Pedersen på clpe(at)tdcnetdesign.dk

Sportsbåde CB66 kommer også til Brejning

17. -18. Juni 2017

Vores venner fra Vejle Sejlklub har lovet at hjælpe med at løfte stævnet, fordi vi selv skal afholde Sejlsportsliga J70 samme weekend. Alle medlemmer er velkommen til at diltage i arrangemanger i Vejle sejlklub som Kapsejladsudvalet laver.

Har du en kapsejler i maven, så se her

Brejning båd klub sejler Sejlsportsliga J70 i 2. division i 4 weekender i 2017

Alle der er har lyst til at sejle Sejlsportsliga J70 er velkommen til at kontakte Jørn Pedersen på jsp(at)ph2000.dk

Sidste tilmelding 18. marts

Kellers Park Cup - Brejning Båd Klub

Vi har fået afviklet et godt stævne med 8 sejladser. Der var glæde og tilfredshed med stævnet fra både sejlernes og arrangørenes side. Stor tak til alle hjælpere og vores sponsorer.

På gensyn til næste år.