BBK kajak

Brejning Bådklub har en kajakafdeling

Kajakafdelingens formål er at være mødested for kajakroere, hvad enten deres interesse er motionsroning, hyggeture på fjorden eller ture der udfordrer. I BBKK kan du finde ligesindede at dele oplevelserne med.

Bådklubben stiller i sommerhalvåret sit masteskur til rådighed for opbevaring af kajakker.

I vinterhalvåret bruges den nye hal BBK opfører i 2017 - til opbevaring af kajakkerne.

Kajakklubben har klubaftener/-dage, hvor der er fællesroning. Der arrangeres fællesture til forskellige steder i nærområdet, hovedsagelig i sommerhalvåret. Vi lægger dog vægt på, at klubben er aktiv året rundt.

For BBK og BBKK gælder som for andre foreninger, at det er medlemmerne, der skaber både rammerne og indholdet efter lyst, behov og ambitioner.

Administrativt er Kajakafdelingen en afdeling i Brejning Båd Klub. Medlemmerne har status af aktive medlemmer i bådklubben. Kajakafdelingens medlemmer vælger selv sin ledelse kaldet Kajakudvalget.

Afdelingens kontaktperson er:

Henny Obling
Stationsvej 17, Pjedsted
7000 Fredericia

Mail brejning.kajakklub(at)gmail.com

Kajakafdelingen har et medlem i Brejning Båd Klubs bestyrelse:

Næstform., Jackie Olsen,

Skovgårdsparken 85, 7080 Børkop. M: 40276961, E: jackieolsen1965(at)gmail.com