Kellers Park Cup - Brejning Båd Klub

Hej alle H-Båds sejlere, så er det ved at være tid til udtagelsesstævnet i Brejning, Comwell Kellers Park Cup 2017.

For os i Brejning Båd Klub er det lidt specielt i år, da det er vores 25 års jubilæum med H-Båds stævnerne. Det er jo lidt sjovt så at se tilbage på de mange år med disse stævner. Der er flere af os hjælpere, der har været med igennem hele perioden, men der er stadig også sejlere, der har været med igennem alle årene, så der må jo være noget ved den måde, vi afvikler stævnerne på, som får sejlere og hjælpere til at bakke op om arrangementerne.

På sponsorsiden har der også været stabilitet, vi har i perioden haft tre hoved sponsorer. Vi startede med Hans Laursen cup, derefter blev det så til Funder Cup og nu er det Comwell Cup.

Vi vil forsøge at lave lidt historisk tilbageblik, som I kan se når I kommer til Brejning i september.

Jeg vil love jer, at vi har alle de praktiske ting på plads, når I kommer til Brejning. Men i år tør jeg bestemt ikke love noget om det med vejret, for der er tilsyneladende gået noget helt galt med de forbindelser, som vi har haft tidligere, så der må vi nok bare se hvad dagene byder på. Det eneste som jeg ved at vi kan love er, at vi stadig har et super farvand, hvor vi sejler tæt på havnen og der vil med sikkerhed være de sædvanlige vinddrejninger på banen, som kendetegner sejlads på Vejle Fjord, som har de høje skrænter.

Det jeg også tør love jer, er at vores dommer og alle hjælperne på vandet vil gøre deres bedste for at lægge banerne så optimale som mulig og afviklingerne af sejladserne hurtigst muligt efter hinanden. Når I er på land vil vores hjælpere også være klar til at servicere jer.

Stævnet afvikles med fokus på sejladserne men selvfølgelig også med plads til socialt samvær.

Så vi håber rigtig mange af jer vælger at tage turen til Brejning i år og husk at jo flere der kommer, jo sjovere bliver det.

Vi glæder os til at tilbringe weekenden sammen med jer.

Med venlig sejlerhilsen
Stævneleder Lars Dalegaard