BBK KAJAK

Brejning Båd Klub har en kajakafdeling

Kajakafdelingens formål er at være mødested for kajakroere, hvad enten deres interesse er motionsroning, hyggeture på fjorden eller ture der udfordrer. I BBKK kan du finde ligesindede at dele oplevelserne med.

I vinterhalvåret bruges den nye hal BBK opfører i 2017 – til opbevaring af kajakkerne.

Kajakafdelingen har klubaftener/-dage, hvor der er fællesroning. Der arrangeres fællesture til forskellige steder i nærområdet, hovedsagelig i sommerhalvåret. Vi lægger dog vægt på, at afdelingen er aktiv året rundt.

For BBK og BBKK gælder som for andre foreninger, at det er medlemmerne, der skaber både rammerne og indholdet efter lyst, behov og ambitioner.

Administrativt er Kajakafdelingen en afdeling under Brejning Båd Klub. Medlemmerne har status af aktive medlemmer i bådklubben. Kajakafdelingens medlemmer vælges ved ganeralforsamlingen og er selvsupplerende.
Kajakudvalget.

Britt Brejnholm
Mobil: 22595619

Frederik Sjøgren